Saturday, August 13, 2011

5 hari disini !

17 comments
Assalamualaikum w.b.t

Selamat Berpuasa ! Apa khabar semua? bagaimana dengan amalam kita di bulan yang mulia nie..hee.. tak tahu nak update ape sebenarnye tapi nak update jugak supaya blog nie tak berhabuk.. cuma nak cerita yang beberapa hari nie aku kerja di Kl, kira mcm outstation la.. kerja yang agak busy jgkla.. kerja aku mengadap laptop je.. hehe.. best kan? kerja tak susah cuma masa kerja tak menentu.. jadi nak cepat2 cuti dan nak habiskan ramadhan nie sebaik yang mungkin.. balik kuantan best sikit sbb kalau kerja di sana dapat berpuasa, sahur dan berbuka bersama keluarga.. dapat jugak buat tarawikh jamaah kan.. sepanjang outstation nie tak dapat nak rasa suasana macam tu.. ape2pun tetap best.. sebab penginapan dan makan semua ditanggung.. berbaloi2.. kira dapat kerja sambil bercuti.. Okla.. nak cite2 tu je.. kite jumpe di posting akan datang ya.. moga sentiasa gembira disisi keluarga.. same2 kita tingkatkan amalan ya.. insyaAllah ! ingat.. jangan puasa je tapi tak solat dan tak tutup aurat.. serius. sia2 je menahan lapar tau.. same2 beringat ! :)


ini tempat penginapanku selama 5hari.. bos bagi bilik yang agak ekslusif ! hee.. sorang2 pulak tu.. sambil2 bercuti la kan ! :)


p/s : time updated blog nie, aku tengah boring tak tahu nak buat ape jadi buatla cite syok sendiri.. TQ baca ! :P

iyyakanaqbudu waiyyakanasta'in
ihdinassirotolmustaqim

Monday, August 8, 2011

Sesiapa yang tidak solat, dia meruntuhkan agamanya !

2 comments
Assalamualaikum w.b.t




p/s : Jangan kahwin dengan orang yang tidak solat !

iyyakanaqbudu waiyyakanasta'in
ihdinassirotolmustaqim

Friday, July 29, 2011

Selamat Berpuasa !

2 comments
Assalamualaikum w.b.t








p/s : Mari berpesta ya ! banyakkan ibadah.. habiskan 30 juz ! :)

iyyakanaqbudu waiyyakanasta'in
ihdinassirotolmustaqim
 

Copyright © 2011 Reserved to Zulhilmi Safain Design with love by CikBulat