Wednesday, June 24, 2009

Sampai syurga versi "suka hati"


Assalamualaikum ku mulakan bicara..

hehe..busy betul..susah betul aku nie nak update blog..biasalah berkerjaya katakan..Alhamdullilah dah nak masuk sebulan aku di wisma celcom nie..dah ramai aku kenal orang n dah ramai orang kenal aku..kat sini semuanya perkerja2 profesional..biasalah nak uruskan syarikat telefon,bukan senang..hujung bulan nie berakhirlah kerja aku di sini..biasalah..semester baru dah nak bermula jadi kene buat persediaan semester baru yang akan bermula pada 5/7 nie..Ha!!xlame lagi album nasyeed underground akan release..tapi pada bulan 7 pulak sebab penasyid dah bertambah..sudah jadi makin hebat..kalau nak tau berita lanjut layarilah blog nasyeed underground yer..rezeki sekarang nie dah semakin murah..alhamdullilah..banyak peluang yang aku terima untuk kembangkan karier dan bakat aku dalam bidang nie..tapi..kalau aku dah masuk sem baru kene tinggal kejapla karier tu..kene belajar rajin2..poyo je kan..xpelah..sebenarnya aku teringin sangat nak cerita pasal show yang aku persembahkan di kelantan bersama bro halim(devotees) dan bro faiz(Misk)..tapi xsempat lagi sbb banyak ceritanya..dari perjalanan bro halim n rakan2 ke kuantan untuk jemput aku..hehe...sehinggalah ke kelantan dan balik semula ke k.l..ape2pun terima kasih byk2 pada bro halim n rakan2,tidak dilupakan ucapan selamat pengantin baru kepada bro faizal n isteri..aku wat show time kahwin diorgla..sempoi je..kebetulan dah lame xmenyanyi..memg puas hati..nanti aku akan posting gmbr2 time aku kat sane..huhu..jadi untuk posting kali nie aku nak posting video yang aku rakamkan bersama bebudak muslim voice iaitu faisal,alip..kami bertiga aje..tgkla video nie..lagu sampai syurga versi suka hati..boring sebenarnye time tu jadi kami pn mengarutla..byk lagi video nak buat..dalam mase terdekat nie..selamat menonton..enjoy ya...



3 comments:

it's Stil a Journey..nOt yet dEstinatiOn on July 8, 2009 at 5:35 PM said...

BEs,Kelakar,Sporting,Sempoi,Berbakat,Moge Lebih MAju Jaya..

Ain on July 20, 2009 at 12:31 PM said...

adoi..penat gelak tgok vdeo nie.
mak ain dgr suara abg alep jd pondan.ktawa pondan.
geli..
aahhahahaah!

BaKaRSoN on October 2, 2009 at 7:41 PM said...

Sempoi jek korang...tapi best arrr...hahaha, dari bad Vir2vois...

 

Copyright © 2011 Reserved to Zulhilmi Safain Design with love by CikBulat